2014 m. gruodžio 15 d., pirmadienis

NAUJAMETINIO VAKARĖLIO ŽAIDIMAI

1. ATSPĖK. Kiekvienas dalyvis ant lapelio nedidelio užrašo koki nors visiems gerai žinoma žmogų...Tada lapeliai sudedami į viena krūvą..vienas žmogus lapeli išsitraukia ir jo neskaito, bet visiems parodo...tada pats uždavinėja klausimus, kuriais stengiasi išsiaiškinti kokio žmogaus vardas ant jo lapelio..kiti atsakinėja tik taip arba ne.
Reikės: Tušinukų, lapo ir geros nuotaikos. 

2. PAKELTI KAMUOLĮ. Partneriai (vyras ir moteris) atsistoja vienas priešais kitą. Tarp jų pilvų - kamuolys. Užduotis -sukamaisiais judesiais nuridenti kamuolį iki žaidėjo, kuris yra mažesnis, smakro.
REIKĖS: kamuolio, svečių palaikymo ir muzikos, kad kamuolys smagiau riedėtų. 

3. SPIRITOMETRAS. Kai vakarėlis būna pačiame įkarštyje, vyrams galima pasiūlyti patikrinti savo girtumo laipsnį. Jiems paduodami flomasteriai, o už jų ant sienos - ant balto popieriaus nupiešta laipsnių skalė - 20, 30, 40 ir daugiau. Žaidėjų užduotis - pasilenkus pro kojas tiesti ranką prie "spiritometro" ir pažymėti skalėje laipsnius. Savaime suprantama, kad kiekvienas nori būti kuo blaivesnis, todėl skalę reikia nubrėžti taip, kad mažesnį laipsnių skaičių reikėtų pasiekti kuo sunkiau, t. y. vyras turėtų kuo anksčiau pakelti ranką.
REIKĖS: flomasterių, balto popieriaus, vyrų kurie norės pasimatuoti girtumą. 

4. NEIŠLIETI NĖ LAŠO Visi svečiai sėdi prie stalo ir ratu siunčia taurę. Kiekvienas įpila į ją kokio nors gėrimo. Paskutinis, kuris perpildo taurę, ir gėrimas ima bėgti per kraštus, turi pasakyti tostą ir išgerti.
REIKĖS: taurės, įvairių gėrimų, stiprybės nepadauginti.

5. ADVOKATAS. Prie stalo sėdi apie 10 žaidimo dalyvių. Įpilama alkoholinio gėrimo į taureles. Kiekvienas dalyvis turi po advokatą, sėdintį jam iš dešinės. Kai bet kuris žaidėjas pasako kito vardą, jį turi apginti advokatas. Pvz. Dabar geria Petras. Petrui iš dešinės žmogus sako, ne, Petras negeria, o geria pvz., Kazys. Tuomet Kazį gina jo advokatas. Žaidžiama kol kas nors susipainioja ką ir kada reikia ginti. Susipainiojusiajam tenka išgerti.
REIKĖS: žmonių, kurių rolė - advokatas, atidumo nesusipainiojant. 

6. APŠILKIME. Žaidime dalyvauja bent 2 poros. Kiekvienai porai duodama viena stiklinė su alkoholiniu gėrimu ir mažas šaukštelis. Vaikinai turi paimti merginas ant rankų, o jos turi šaukšteliais kuo greičiau sugirdyti visą gėrimą vaikinams. Laimi pora, greičiausiai įvykdžiusi užduotį.
REIKĖS: bent 2 porų, stiklinės su gėrimu, šaukštelio.

Laimingų Naujųjų metų. 

1 komentaras:

  1. Sveiki,
    Puikūs žaidimai, mes per preitų metų vakarėlį žaidėmė šiuos žaidimus labai patiko. sodybos nuoma atejo į naudą nes netyčia ir daiktų sulaužėm... bet buvo smagu

    AtsakytiPanaikinti