2014 m. spalio 9 d., ketvirtadienis

6 ĮDOMIOS VESTUVIŲ DEKORACIJŲ IDĖJOS


1. Nuotakos puokštė – nebūtinai iš gyvų gėlių

Turbūt jums net nešovė mintis, kad nuotakos puokštei gali būti nenaudojamos gyvos gėlės? Pateikiame kelis įdomius "negyvų" puokščių pavyzdžius. Tai ypač parankus sprendimas, jei organizuojate temines vestuves. Nuotakos puokštė gali būti iš dirbtinių drugelių, origami gėlių ar net sagų!
Nuotakos puokštės

2. Balionų siena arba balionų pieva

Efektingas ir paprastas sprendimas – perkate daug vienspalvių balionų, pripildote juos heliu ir pritvirtinate nevienodame aukštyje kambaryje arba pievoje.
Balionai

3. Panaudoti buteliai ir stiklainiai? Kodėl gi ne!

Stiklo tara yra labai dėkingas dekoravimo elementas. Pamerkite į butelius gyvų gėlių, pririškite dailų kaspiną ir pakabinkite. Butelius su pamerktomis gėlėmis galite panaudoti ir kaip svečių kortelių laikiklius, kartu žavingai papuošite stalą. Ant stiklainių galite užrašyti pamergių vardus ir sumerkti pamergių puokšteles. Priberkite į stiklainius spalvingų akmenėlių, įstatykite į vidų žvakes ir turėsite nepakartojamus lauko žibintus. Galite į stiklainius pripilti vandens ir įdėti plūduriuojančią žvakę – tokia dekoracija tiks stalui. Stiklo dekoracijas taip pat galite papuošti kaspinais ar blizgesiu.
Stiklo koliažas

4. Kaspinai, kaspinėliai...

Išlaisvinkite fantaziją ir kūrybai pasitelkite įvairiaspalvius kaspinus. Jie – ne tik dovanų pakavimo ar puokščių rišimo priemonė. Naudokite kaspinų ir girliandų miksą jaunųjų kėdėms papuošti, pririškite daug įvairiaspalvių kaspinų ant lanko ir pakabinkite palubėje virš stalų.
Kaspinai

5. Svečių kortelės – ne kortelės

Svečių vietoms sužymėti panaudokite įvairius daiktus, kad ir tas pačias stalo šakutes. Iš spalvoto popieriaus galite iškirpti bet kokią figūrėlę (drugelį, širdį ar gėlę), užrašyti ant jos vardą ir uždėti ant šakutės. Nebijokite eksperimentuoti – svečių kortelių laikikliais gali tapti ir spalvingi vėjo malūnėliai, ir paprasčiausi skalbinių segtukai.
Svečių kortelės

6. Dovanėlės svečiams

Visi žinome, kaip per vestuves šokėjos kenčia dėl elegantiškų aukštakulnių, todėl jos tikrai apsidžiaugs, jei kiekvienai padovanosite po porą pliažo šlepečių! Dovanos neturi būti brangios, džiaugsmo suteiks ir paprasčiausia gėlė, jei jį originaliai ir gražiai įpakuota. Nepamirškite mažųjų šventės dalyvių - jiems ant stalų palikite po mažą dovanėlę, pavyzdžiui, saldainių, kreidelių ir popieriaus kortelių, arba po burbulinę. Taip užimsite juos bent kuriam laikui.
Dovanėlės svečiams

2 komentarai:

  1. Nemaniau, kad salės papuošimas vestuvėms su stikliniais buteliais gali atrodyti taip subtiliai ir gražiai. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai gražiai atrodo ta idėja su rausvais balionais. Įsivaizduoju, kokios įspūdingos turėtų būti nuotraukos. Man bet kokia šventė asocijuojasi su šia ryškiaspalve dekoracija. Iš karto kilo daug minčių savo gimtadienio šventei peržvelgus Jūsų nuotraukas. Dabar tik belieka susirasti, kur Balionai Kaune gražiausi.

    AtsakytiPanaikinti