2014 m. spalio 9 d., ketvirtadienis

14 FANTASTIŠKŲ IR NEBRANGIŲ IDĖJŲ JŪSŲ VESTUVĖMS!

1. Foto būdelė

Mobili foto būdelė, kurioje svečiai gali daryti smagias nuotraukas, tai originali ir smagi pramoga vestuvių šventės metu.  Svečiai mėgaujasi savo ir draugų nuotraukomis, kurias gauna čia pat, vos po 15 minučių,  pats fotografavimosi procesas teikia daug gerų emocijų ir džiugios nuotaikos. O nuotraukų peržiūra ir aptarimas renginio metu pagyvins jūsų šventę ir leis žmonėm lengviau susibendrauti.
Daugiau informacijos apie foto būdelę rasite www.fotobduele.lt 

2. Knygos vietoje gėlių

Fantastiška ir prasminga vestuvių dovanos idėja. Jei su būsimu vyru esate knygų mėgėjai, ši idėja, kuria su mumis dalinasi vestuvių planuotojai Ištariau „Taip“, kaip tik jums! Pasak vestuvių planuotojos Kristinos Chlastauskienės, kvietime šis prašymas galėtų skambėti sekančiai – „Mums labiausiai patinka gėlės, kurios nevysta ir telpa į knygų lentyną, todėl būtume labai dėkingi, jei vietoje gėlės žiedo dovanotumėte mums skaitymo malonumą!"
Tai iš ties graži, prasminga ir turinti išliekamą vertę dovana. Kiekviena knyga primins ją dovanojusį žmogų, tuo pačiu kažką papasakodama apie jį patį.

3. Vienkartiniai fotoaparatai svečiams

Padalinkite savo svečiams vienkartinius fotoaparatus, kad jie savo nuožiūra arba pagal jūsų pateiktas instrukcijas fiksuotų šventės akimirkas. Po vestuvių pasidarę šias nuotraukas pamatysite daug nematytų šventės akimirkų svečių akimis ir dar sykį išgyvensite jūsų šventės emocijas. O po daugelio metų, visi kartu galėsite pavartyti albumus, kuriuose išsaugosite jums brangius prisiminimus.

4. Nuotaka avinti kedukais

Kedukai - ne tik šio sezonos mados klyksmas, kurį padiktavo garsieji mados namai Chanel beigi mūsų mylimas dizaineris Juozas Statkevičius, tai labai stilinga bei patogi avalynė drąsiai nuotakai. Parduotuvėse ar interneto platybėse rasite įvairiausių spalvų ir modelių kedukus už prieinamą kainą, lengvai juos priderinsite pagal šventės stilistiką ar spalvinę gamą, o svarbiausią visą dieną jausitės patogiai ir galėsite šokti iki ryto!


5. Asmeniniai priesaikos žodžiai

Nėra nieko gražiau ir jautriau, kaip asmeniniai priesaikos žodžiais vienas kitam. Susiderinkite su jus tuoksiančiu kunigu, kad į santuokos sutvirtinimo ceremonijos metu skirtų laiko ir jūsų priesaikos žodžiams. Pasiruoškite, nebūtinai ilgą ir reikšmingą litaniją, tiesiog tai, kas svarbu jums, ką jūs norite išsakyti savo būsimam sutuoktiniui. Prižadame, kad šią akimirką prisiminsite visą likugį gyvenimą. Tik nepamirškite parūpinti daug popierinių nosinaičių, nes abejingo ir neašarojančio neliks nei vieno svečio!

6. Dovana svečiams – įrašas su jūsų mėgstamiausiomis dainomis 

Dar viena šauni, nebrangi ir labai asmeniška idėja jūsų vestuvėms. Savo svečiams, kaip dovaną, įteikite judviejų mėgstamiausių dainų įrašą. Tai gali būti papraščiausias CD įrašas, su jūsų surinktomis dainomis, gražiai apipavidalintas, su jūsų nuotrauka bei gražiais žodžiais. Žmonės mėgsta asmenines nuoširdžias dovanėles, tad tikrai įvertins jūsų pastangas ruošiant padėkos dovanėles jiems.

7. Rankų darbo molinė lėtštelė žiedams

Nenustojame žerti originalias rankų darbo idėjas jūsų vestuvėms, kurias mes taip mėgstame. Šį kartą pakalbėsime apie subtilias molines lėkštelės jūsų vestuviniams žiedams, kuo puikiasiai tinkančias minimalistinio stiliaus vestuvėms. Instrukcijas ir idėjas, kaip apsigaminti šias lėkšteles rasite čia - http://micheleng.com/clay-ring-plates/

8. Pakvietimas ant plytelės šokolado

Svarstote ar siųsti popierinius ar elektroninius kvietimus svečiams? O gal šokoladinius?! Turbūt retas, kuris gali atsispirti šokolado pagundai, tad jūsų svečiai gavę ne tik kveitimą bet ir netikėtą saldėsį, bus be galo pamaloninti. Svarbu, kad suvalgę šokoladą nepamirštų kada ir kur jie turi atvykti į jūsų vestuves.

9. Gvazdikų girliandos

Mes mėgstame detales alsuojančias paprastumu ir nuoširdumu, tad labai vertiname dalykus, pagamintus savomis rankomis. Viena iš tokių idėjų – gvazdikų žiedų girliandos, kuriomis galima žavingai padabinti kėdes ceremonijos ar šventės metu. Nieko sudėtingo, nieko labai brangaus, prireiks tik jūsų laiko, rankų prisilietimo ir meilės. Žinoma čia tiks ir kitokių jūsų mėgstamų gėlių žiedai.
Tokie papuošimai neliks nepastebėti ir neįvertinti jūsų svečių. Paprasta, nuoširdu ir gražu!

10. Svečių sudarytas grojaraštis

Norite skirti daugiau dėmesio jūsų svečiams ir leisti jiems prisidėti prie vestuvių organizavimo? Paprašykite, kad kartu su RSVP jie nurodytų ir dainą, kurią norėtų išgirsti jūsų vestuvių šventės metu. Taip surinksite ne mažą grojaraštį šokiams, kiekvienas svečias lauks jo pasirinktos dainos, o DJ‘us iš anksto bus pasiruošęs norimą muziką. Idėjos jūsų vestuvių muzikai.

11. Močiutės gėlių mergaitės

Daug komentarų šiai nuostabiai idėjai neprireiks. Pakvieskite jūsų močiutes būti gėlių mergaitėmis. Turbūt nereikia ir kalbėti, kokia reikšminga ir žasiminga joms būtų ši rolė.

12. Jūsų istorija žengiant prie altoriaus

Kelias link altroiaus puoštas žvakėmis ar gėlėmis jau nieko nebenustebins. Tačiau, jei kelią nuklosite jūsų meilės „kilimu“ , kuris papasakos jūsų istoriją žodžiais, nuotraukomis, piešiniais, užrašais, tai bus kažkas iš ties originalaus ir asmeniško. O svečiai galės artmiau susipažinti su jūsų poros kelione, atvedusia jus iki altoriaus.
                          

13. Lengvai įveikiama svečių susodinimo užduotis

Genialumas slypi paprastume. Dažnai svečių susodinimo klausimas, tampa sudėtingas darbas ir opus klausimas jauniesiems. Kaip susodinti skirtingų grupių svečius, kad jiems būtų patogu ir įdomu su šalia sėdinčiais svečiais? Siūlome jums paprastą būdą, kaip tai atlikti sklandžiai. Suskirstykite svečius į grupes: giminės, draugai, bendradarbiai ir kiekvienam iš jų priskirtkite tos grupės spalvos prilipuką, taip galėsite lengvai matyti, kur pasodintas kokios grupės svečias, kiek jų yra prie stalo, o esant reikalui nesudėtingai „persodinti“ svečią tiesiog perklijuojant lipuką į kitą vietą.
                      

14. Nemokami stalo kortelių laikikliai

Ruošiatės rudens ar žiemos vestuvėms? Išnaudokite motinos gamtos dovanas ir sumaniai panaudokite kankorežius, kaip stalo kortelių laikiklius. Puikiausiai galite pritaikyti ir kitas gamtos gėrybės, tokias kaip padėkliukai iš medžio šakos, obuoliai, akmenėliai, kriauklės ar net jūsų surinkta vyno kamštelių kolekcija. Pigu, paprasta, originalu ir su gamtos prieskoniu.

1 komentaras:

  1. Tikrai nebrangios ir gan geros idėjos. Ypač man patiko kėdės puoštos gėlėmis, salės papuošimas vestuvėms su tokiomis kėdėmis taptų tikrai originalus ir spalvingas. :)

    AtsakytiPanaikinti